Alfa Star Travel

Adresa: Str. Ady Endre, Nr.2 (vizavi de Biserica din Sinaia), Timis, Timisoara
Nr. Reg. Com.: J35/1329/2010
CUI: 27304842

Licenta de turism: 2456/28.07.2021
Polita de asigurare: Seria I nr. 57213, valabila pana la data de 16.06.2024
Cont Lei: RO61 PIRB 3700 7510 3900 1000
Cont Euro: RO27 PIRB 3700 7510 3900 2000
Banca: FIRST BANK-SUCURSALA TIMISOARA

Cont Lei: IBAN RO05VPAY0000900168859698
Banca: VIVA PAYMENT SERVICES SA MAROUSI- SUCURSALA BUCURESTI

Tel.: 0758838120
E-mail: rezervari@alfastartravel.ro

Despre noi
Alfa Star Travel

Vacanța ideală poate începe cu click-ul potrivit. Indiferent de destinație, de tipul vacanței, de sezon, de spiritul de aventură, de dorința de relaxare, noi ne pliem pe nevoile tale și îți găsim destinația sau circuitul potrivit.

Ne dorim să fim mai mult decât o agenție de turism clasică. Vrem să oferim experiențe, să le propunem clienților noștri vacanțe, city brake-uri sau aventuri de weekend în care să se rupă complet de rutina zilnică, să ia o pauză de la stresul cotidian și să se bucure, pur și simplu, de timpul liber.

La rândul nostru, avem o echipă pasionată de călătorii, dar mai ales de planificarea acestora, așa că, nu va trebui să-ți faci griji. Totul va fi pregătit „ca la carte” pentru a te bucura din plin de timpul tău de relaxare și aventură.

Precizie și planificare de peste 25 de ani

Experiența în planificare am acumulat-o în cei peste 25 de ani în care am activat în transporturi rutiere, domeniu în care precizia în respectarea orarului este o condiție esențială pentru menținerea unor standarde de calitate la un nivel superior. Planificarea itinerariilor este deja în rutina zilnică a echipei noastre, iar asimilarea serviciilor turistice este o evoluție naturală către diversificarea ariilor în care dorim să ne extindem.

Tocmai această experiență în planificare ne recomandă ca un partener viabil pentru vacanțe, un partener transparent, atent la detalii și cu o atenție specială la nevoile clientului. De aceea, oferim vacanța totală, în care singura preocupare să fie relaxarea, explorarea, aventura. Preluăm toate detaliile organizatorice pentru ca, cel puțin pentru câteva zile, să te simți cu adevărat în vacanță.

Doar vacanța ta contează!

Indiferent de sezon propunem destinații și circuite variate din care poți să alegi. Construim ofertele în așa fel încât să acopere o arie largă de nevoi. Așadar ne adresăm în același timp aventurierilor care doresc o destinație sau un circuit dinamic, în care să aibă parte și de o doză de adrenalină, familiilor care caută un loc liniștit în care să se bucure câteva zile, cuplurilor care își doresc o destinație romantică sau grupurilor care vor să descopere locuri noi, culturi locale și gastronomia specifică locurilor pe care le vizitează.
Echipa noastră este întotdeauna pregătită cu informații suplimentare și cu recomandări care te pot duce mai aproape de vacanța perfectă, oriunde ar fi.

„Navighează” prin destinațiile pe care le propunem, explorează experiențele pe care le-ai putea trăi, apoi, contactează-ne!

Licenta Turism
Polita asigurare