SIGURANTA, CONFORT, RAPIDITATE

din 1995 o firma de transport care sa se caracterizeze prin calitate maxima in toate serviciile de activitate: curse de linie, curse ocazionale si servicii turistice.

Despre Noi

 
Alfa Star Impex si-a inceput activitatea in 1995, totul insemnand o aventura, un risc asumat cu scopul de a construi si apoi consolida o firma de transport care sa se caracterizeze prin calitate maxima in toate serviciile de activitate: curse de linie, curse ocazionale si servicii turistice.

SIGURANTA, CONFORT, RAPIDITATE. Acestea sunt dezideratele ALFA STAR. Fiecare calator urcat in autocarele societatii este un oaspete, caruia noi cautam sa-i oferim cat mai multe servicii si un confort la standarde europene.
Autocar Alfa Star
Exotic beach

ALFA STAR IMPEX

Asigurăm toată logistica de transport necesară pentru partenerii noștri, agenții de turism dar și pentru grupuri private pentru organizarea de tururi de agrement sau alte tipuri de deplasări, atât în țară, cât și în străinătate.

Flota noastră cuprinde 28 de autocare și microbuze care operează cu toate licențele necesare astfel încât să ofere un serviciu de transport sigur și de încredere.

Autocarele noastre sunt echipate cu toate dotările moderne de confort astfel încât să poată asigura condițiile necesare chiar și în tururi turistice extinse.

view details

alfa star
Exotic beach

SIGURANTA, CONFORT, RAPIDITATE. Acestea sunt dezideratele ALFA STAR

 Fiecare calator urcat in autocarele societatii este un oaspete, caruia noi cautam sa-i oferim cat mai multe servicii si un confort la standarde europene.

  Avem soferi profesionisti, cu multa experienta, care vor face din orice calatorie un drum relaxant

view details

autocar
Exotic beach

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA

E-MAIL

office@alfa-star.ro

TELEFON

0758838133

 
 
 

view details

Contact info

Address

Strada Ady Endre, Nr. 2, Timisoara, Judetul Timis

Program:

Luni - Vineri : 09:00 - 18:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Telefon:

E-mail

Write a message

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.