Ziua 1
Ziua 1: Plecare din Bucuresti la ora 06:00 ( Piata Unirii - Baza Dealului Mitropoliei) pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Tg. Secuiesc.Castelul Peles a fost construit la initiativa primului Rege al Romaniei, Carol I, pentru a-i servi drept resedinta de vara. Cladirea se afla in prezent in proprietatea Familiei Regale a Romaniei si adaposteste Muzeul National Peles. Cele mai importante sali care pot fi vizitate sunt: Holul de Onoare, Biblioteca regala, Salile de arme, Sala de muzica, Sala Florentina, Sala de teatru, Sala de Concerte, Apartamentul Imperial, Sala de Consilii, Sufrageria, Dormitorul regal.Castelul Pelisor a fost construit din dorinta regelui Carol I ca resedinta a principilor mostenitori, Ferdinand si Maria, de altfel intreagul castel poarta amprenta viitoarei regine, Maria. 
Castelul Pelisor detine o valoroasa colectie de arta decorativa apartinand Art-Nouveau-ului, printre care lucrari ale unor artisti precum E. Galle, fratii Daum, J. Hoffmann, L.C. Tiffany etc. 
Biserica fortificata Harman se afla in Tara Barsei, in localitatea cunoscuta pentru mierea produsa de localnici. Puternica cetate taraneasca din Harman, a fost construita in jurul bazilicii mentionate prima data documentar in 1240. Biserica romanica trinavata, dedicata Sfantului Nicolae, pastreaza absida semicirculara si ferestrele originale cu urme de picturi murale vizibile la exterior. Sub influenta arhitecturii gotice de factura cisterciana, in partea superioara a peretilor navei centrale au fost practicate ferestre polilobe, iar borul patrat a fost flancat de capele rectangulare. Capela sudica, astazi lapidariu, pastreaza bolta semicilindrica si ferestrele bifore romanice, in timp ce interiorul capelei de nord, transformata in sacristie si acoperita cu bolta in plasa in jurul anului 1500, se afla mai multe console figurative si piscina pentru obiecte liturgice. Cazare + cina in zona Balvanyos - Tg. Secuiesc.


Ziua 2
Ziua 2: Mic dejun.Vom vizita:Castelul Kalnoky, adaposteste Muzeul Vietii Transilvanene, care incearca sa infatiseeze modul de viata al nobililor transilvaneni din secolul al XIX-lea. Muzeul ocupa intregul parter al fostului conac de vanatoare din Miclosoara.
Sighisoara, tur pietonal prin Centrul istoric al orasului Sighisoara, singurul centru locuit din tara noastra care este inscris pe lista Patrimoniului UNESCO.Construita de catre colonistii sasi in secolul al XII-lea pe malul Tarnavei Mari, cetatea este construita pe doua etaje, pe cel de sus aflandu-se Biserica din Deal si Scoala, iar la baza fiind cladirile cetatii.Cetatea Fortificata Biertan, inscrisa pe lista patrimoniului UNESCO, este situata in comuna cu acelasi nume, odinioara important centru urban. Chiar daca si-a pierdut aspectul de odinioara, Biertanul pastreaza cladirile in stilul baroc transilvanean cu ziduri groase, fundatii din piatra si decoratii cu motive viticole care fac cinste acestei asezari din Podisul Tarnavelor. Biserica cetatii a fost construita la inceputul secolului al XVI-lea sub forma unei biserici-hala in stil gotic tarziu. Aceasta si-a pastrat aspectul pana in zilele noastre, iar elementele din interior sunt valori inestimabile a caror poveste merge cu secole in urma. Cazare + cina in zona Medias


Ziua 3
Ziua 3: Mic dejun. Vom vizita:Cetatea Valea Viilor, inscrisa pe lista monumentelor UNESCO, a fost ridicata pe locul unei bazilici romane, urme ale acesteia fiind descoperite chiar sub podeaua sacristiei.Biserica de astazi a fost contruita in secolul al - XIV- lea, in stil gotic. Ulterior, pentru a face fata invaziilor necontenite, biserica a fost inconjurata cu ziduri si turnuri de aparare, dintre care se mai pastreaza 4 turnuri.La intrarea in curtea bisericii se afla un mic muzeu al culturii sasesti unde putem admira costume traditionale sasesti, fotografii si alte obiecte donate de membrii comunitatii din Valea Viilor.Campia Libertatii, Blaj - A fost locul unde s-au tinut doua adunari nationale in timpul Revolutiei de la 1848, in luna mai si apoi in septembrie. Aici vom admira monumentul compus dintr-o piesa centrala, numita Gloria si 26 de busturi infatisand conducatori ai Revolutiei Romane de la 1848.
Vizitam Cetatea Alba Iulia - Catedrala Incoronarii din Alba Iulia, cu hramul Sfanta Treime, a fost construita cu sprijinul Casei Regale a Romaniei, dupa planurile arhitectului Victor Stefanescu. In curtea acestei biserici a avut loc in data de 15 octombrie 1922 ceremonia de incoronare a Regelui Ferdinand si a Reginei Maria ca suverani ai Romaniei Mari. Arhitectura in stil bizantin a fost inspirata de Biserica Domneasca din Targoviste vechiul loc de incoronare pentru voievozii valahi. Edificiul are forma de cruce greaca inscrisa. Cazare + cina in zona Sebes.


Ziua 4
Ziua 4: Mic dejun. Vom vizita:Gradinile Italiene de la Banpotoc sau Mica Italie sunt dovada vie a pasiunii pentru gradinarit. Gradina in plan drept este inspirata din perioada renasterii. Gradinile aristocrate, explozie de parfum si culoare, ne asteapta sa le descoperim impreuna. 
Cetatea Devei este una dintre cele mai importante fortificatii medievale din Transilvania. Datand de la mijlocul secolului al XIII-lea, bastionul se afla pe un con vulcanic, inalt de 378 metri. Fiind si una dintre cele mai importante atractii turistice din judetul Hunedoara, monumentul a fost recent renovat, devenind astfel un punct important pe lista oricarui turist pasionat de frumusetile Romaniei.
Vizitam Castelul Hunedoarei, numit si Castelul Corvinilor sau al Huniazilor, este cetatea medievala a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectura gotica din Romania. Este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind situat in top 10 destinatii de basm din Europa. Castelul a fost ridicat in secolul al XV-lea de Ioan de Hunedoara. Aici se afla si Muzeul de Arheologie si Istorie si Expozitie de tortura - cel mai bine reprezentata din Europa. Cazare + cina in zona Sebes.


Ziua 5
Ziua 5. Mic dejun. Vom vizita:Castelul de Lut de la Valea Zanelor se afla la 50 de kilometri de Sibiu, in Porumbacu de Sus, Valea Zanelor. Doi bucuresteni isi implinesc visul: au construit Castelul de Lut, un edificiu desprins parca din povestile fratilor Grimm: in mijlocul muntilor, pe malul unui rau, inconjurat de flori si plante. Castelul de Lut din Valea Zanelor seamana cu o casa din Stapanul Inelelor si este construit din argila, paie, nisip si lemn. Proprietarii spera ca, in cele din urma, sa-l transforme in hotel, avand in vedere pozitia sa georgrafica perfecta, adica apropierea de faimosul Transfagarasan.Un alt element care il diferentiaza de alte hoteluri consta in faptul ca este construit din materiale 100% organice.
Castelul Bran, sau, cum le place amatorilor de senzatii, Castelul lui Dracula, ridicat aici cu mai bine de 600 de ani in urma, pastreaza si transmite vizitatorilor ceva din mandria cavalerilor care i-au calcat pragul in vremurile sale. Castelul Bran se situeaza la mai putin de 30 km de Brasov, construit pe o stanca, intr-un amplasament cheie din punct de vedere strategic. El adaposteste in acest moment Muzeul Bran, muzeu ce se intinde pe cele patru etaje ale castelului. Aici sunt expuse colectii de ceramica, mobilier, arme si armuri, iar in curtea castelului se afla un mic muzeu al satului, cu case traditionale din regiunea culoarului Rucar - Bran.Sosire in Bucuresti in functie de trafic.Plecari: Bucuresti, Rm Valcea, Pitesti, Targoviste, Ploiesti
Transbordare:
Rm Valcea - Bucuresti - retur =  100 lei / pers (Rm Valcea - Autogara 1 Mai Antares)
Pitesti  - Bucuresti - retur = 80 lei / pers (Pitesti - Petrom Podul Viilor)
Targoviste - Bucuresti - retur =  90 lei / pers (Targoviste - Hotel Valahia)
*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.

Pretul include: 
-Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; 
-Cazare 4 nopti Hotel / Pensiune 3* + mic dejun + cina; 
-Ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
-cheltuieli personale, 
-intrari obiective (Castelul Peles - 30 lei / adult, 15 lei / pensionar, 7,5 lei / elev, student;  Castelul Pelisor - 20 lei / adult, 10 lei / pensionar, 5 lei / elev, student; Biserica Fortificata Harman: 10 lei / adult, 5 lei / copil peste 6 ani, gratuit / copil sub 6 ani; Castelul Kalnoky - 15 lei / adult, 10 lei / elev, pensionar; Cetatea Biertan - 10 lei/pers; Biserica Fortificata Valea Viilor - 8 lei / pers; Cetatea Alba Carolina: 20 lei / adult, 5 lei / copil; Gradinile Aristocrate Banpotoc - 10 lei / perss Telecabina Cetatea Devei - 20 lei urcare - coborare; Castelul Corvinilor: 30 lei / pers, 7 lei / elev, student, 17 lei / pensionar, Camera de tortura: 10 lei / pers, Muzeul de Arheologie: 10 lei / pers, Castelul de Lut - 5 lei / pers; Castelul Bran: 40 lei / adult, 30 lei / pensionar, 25 lei / student, 10 lei / elev); 
-taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; 
-orice alt serviciu care nu este mentionat.

Supliment single: 400 lei / pers.

Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Grup minim: 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (360 )
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (630), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.


Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.


OBSERVATII:
tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
camerele single se confirma doar de catre agentia de turism;
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer, pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza;
prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.


Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.


vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Medias
Transport Autocar Medias - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre CIRCUIT 5 ZILE COMORI DIN INIMA TRANSILVANIEI, Toate locatiile, Romania