Skipass inclus!
Itter - Distracţie regala la schi!

Departe de turismul de masă vă puteţi bucura de ospitalitatea staţiunii Itter şi de imaginea foarte frumoasă oferită de vechiul castel al acesteia. Satul mic şi prietenos este situat la poalele Hohe Salve, pe un platou însorit departe de agitaţie şi în mijlocul naturii. Puteţi profita de frumuseţea munţilor la maxim. Pe lângă câteva teleschiuri de antrenament, gondola Salvista Gondelbahn vă permite de asemenea accesul direct la distracţia pe plăci. Localitatea idilică oferă numeroase trasee de excursii şi posibilităţi de schi fond precum şi un derdeluş natural cu nocturnă şi multe oferte gastronomice. Situarea excelentă a Itter în Brixtenal permite schiorilor să beneficieze de condiţii perfecte pentru o vacanţă frumoasă la zăpadă. Domeniul schiabil are în jur de 270 km de pârtii bătătorite - cu posibilităţi pentru toate nivele de cunoştinţe. Cele 83 de instalaţii pe cablu asigură transportu, fără mari ocolişuri, iar după schi puteţi petrece după chef: la "Salvista-Stadl" de exemplu chiar până de dimineaţă! O vizită merită şi vecinele Söll şi Hopfgarten. Pentru a ajunge în staţiune puteţi folosi maşina proprie sau trenul şi nici avionul nu vă lasă prea departe: gara este la cca. 6 km (Hopfgarten), iar cel mai apropiat aeroport la cca. 75 km depărtare (Innsbruck).

Pe lângă zile de acţiune pe pârtie, în Itter şi Hopfgarten vă aşteaptă multe alternative, cum ar fi derdeluş, plimbări cu sania trasă de cai, patinaj şi ice stock (asemănător curling). Plimbările şi drumeţiile pe zăpadă sunt de asemenea o modalitate foarte îndrăgită de petrecere a timpului liber. La Husky-Ranch pe Angerberg puteţi vedea un pic din interesanta lume sportivă a săniilor trase de câini. Încercaţi cursul nostru de probă! Dar pentru agrement şi masă vă stau la dispoziţie numeroase baruri, restaurante, cabane şi localuri de dans. Pe petrecăreţi îi aşteaptă cu uşile deschise până în zori „Salvista-Stadl“ în Itter. Vă recomandăm o excursie în învecinatele Ellmau, Söll sau chiar Kitzbühel şi Kirchberg.

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" aveți acces la unul dintre cele mai mari și mai moderne domenii schiabile din lume. SkiWelt a fost deja votat de mai multe ori ca fiind unul dintre cele mai bune domenii schiabile din lume! 83 de instalații pe cablu moderne, 270 km de pârtie și cinci snowpark-uri garantează distracţie pe zăpadă fără limite. Prin Hohe Salve se asigură legătura directă de la Itter la SkiWelt. Cabina Salvista vă duce comod la staţia de la 1.565 m. Coborârea de vale de 3,5 km către Itter îi aşteptă pe cei în forma la Hohe Salve, iar cei cu multă experienţă pot să încerce coborârea pe ”Black Eagle” de la telecabina Hohe Salve. Freestylerii își pot da frâu liber în snowpark-ul din Söll. Westendorf și Ellmau au, de asemenea, snowpark-uri cu multe alte elemente provocatoare. Cele 80 de puncte de refacere care se află de-a lungul zonei de schi promit, de asemenea, un adevărat "tratament". Dacă călătoriţi cu copii sau pur şi simplu vreţi să vă bucuraţi de un cadru de poveste, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua gondolă de 10 locuri din SkiWelt Söll. Puteţi descoperi multe pe tema "Hans im Glück"! Cu extinderea skipass-ului la "Super Ski Card" aveţi chiar posibilitatea de a alege între 2.815 km de pârtii şi 939 instalaţii pe cablu din 22 de regiuni de schi.

În jurul Wilder Kaiser veţi găsi cca. 65 km de pârtii excelent preparate, care prin varietatea pe care o oferă sunt la înălţimea tuturor exigenţelor. Reţeaua trece prin văile răsfăţate de soare şi face legătura cu traseele de la St. Johann şi Kitzbühel şi a fost distinsă cu sigiliul de calitate tirolez Loipengütesiegel. În Itter găsiţi peste 10 km de pârtii de schi fond. Chiar în staţiune aveţi legătură asigurată la îndrăgita pârtie de pe platoul însorit şi grad de dificultate de la uşor la mediu. În localitatea învecinată Hopfgarten veți găsi încă 10 km de pârtii de schi fond, care sunt potrivite și pentru începători. Este recomandată și pârtia de 2,2 km de la Hochbrixen, de la înălțime, care vă va răsplăti cu o priveliște panoramică impresionantă. Nu departe la Westendorf vă aşteaptă în plus pârtia Aunerloipe, cu 10 km una din cele mai lungi din regiune. Şi în Ellmau şi Going puteţi explora împrejurimile la o tură de schi fond.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Pensiune Schmiedhof, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Austria

Verifica tarife si disponibilitate