Skipass inclus!
Oetz - Domeniul schiabil pentru familii al Ötztal!

Încadrată de Stubai şi Alpii Ötztal veţi găsi localitatea Oetz (820 m), la intrarea din Ötztal. Un loc confortabil cu multe oferte pentru iubitorii vacanţelor liniştite. Ferme tipic tiroleze, foarte colorate, hanuri primitoare şi confortabile şi biserica parohială albă precum şi lacul Piburger contribuie toate la atmosfera romantică. Schiorii găsesc domeniul schiabil potrivit pentru familii şi relativ mic Hochoetz chiar în faţa casei. Nu departe sunt domeniile mai animate, Längenfeld şi Sölden. Aici este mai degrabă distracţia pe primul plan.

Pentru un après-ski mai liniştit vă aşteaptă în Oetz în special colibele confortabile şi rustice, dar şi hanurile din localitate. Pentru iubitorii de petrecere recomandăm o excursie la staţiunile din apropiere Längenfeld şi Sölden. Aici atrag barurile de après-ski, cluburi de noapte şi multe alte modalităţi turiştii la un final de zi la schi în companie. Familiile se pot bucura de o plimbare seara prin idilicul peisaj de iarnă. În Oetz-Piburg derdeluşul asigură distracţie pentru mic şi mare iar pe lacul Piburger puteţi lăsa urme cu patinele pe gheaţă! Längenfeld este o idee bună şi pentru refacere, aici vă aşteaptă Aqua Dome cu zonă termală, saună şi spa.

Mai sus de localitatea Oetz, situat la intrarea văii cu acelaşi nume, se află domeniul schiabil Hochoetz (1410 - 2272 m). Cu skipass-ul "Regiunea de schi Hochoetz - Kühtai" aveţi acces în plus şi la domeniul schiabil învecinat Kühtai (1938 - 2520) şi astfel la un total de 84,4 km de pârtii. Cu moderna instalaţie Acherkogelbahn ajungeţi în doar 8 minute la staţia de munte la 2 200 m altitudine! Pârtii proaspăt pregătite (39 km) şerpuiesc în domeniul schiabil Hochoetz prin păduri frumoase şi asigură impresii de neuitat din vacanţa de iarna. Coborârile în marea lor majoritate albastru sau roşii care pot fi accesate prin intermediul a 13 instalaţii pe cablu fac din acest domeniu schiabila o destinaţie ideală pentru familii. Coborâri minunate vă aşteaptă şi de la BrunnenkopfHochoetz la staţia de mijloc (cu 2,8 km lungime) sau de la Brunnenkopf până la Ochsengarten (situat în ramură a văii). Foarte populară este şi ruta familială Kühtaile. Sportivii mai mici se pot da şi juca după plac la "Lumea Copiilor" (Kinder Land) în Hochoetz. Pe durata săptămânilor "Happy Family" (14.12. - 21.12.2019 şi 11.01. - 01.02.2020 precum şi 14.03 - 28.03.2020) toţi copii născuţi în 2014 şi mai târziu (cu document de identitate, copii trebuie să nu mai folosească scutece) beneficiază la şederi de 7 zile de skipass gratuit şi un curs de schi de 5 zile sau supraveghere 5 zile la grădiniţa de schi Hochoetz. Mai multe informaţii la destinaţie. Domeniul schiabil Oetz/Hochoetz a fost declarat în anul 2014 câştigător la categoria "Familie şi Copii". O menţiune specială a primit oferta de supraveghere pentru copiii de la 2 ani la grădiniţă, cele 3 "Lumi ale Copilului" şi săptămânile "Happy Family". Dacă acestea nu vă sunt suficiente, cu Ötztaler Superskipass aveţi cca. 361 km de pârtii bine pregătite şi 90 de instalaţii pe cablu moderne în întreaga Vale Ötz (v. regiune de schi) .

Oetz dispune la periferie de mai multe circuite cu un total de 10 km în lungime. Un bus gratuit special pentru schi fond vă duce la traseele la altitudine de la Kühtai şi Niederthai. Spre bucuria iubitorilor disciplinei nordice aici se află un adevărat El Dorado la centrul de schi fond din Längenfeld cu în total 50 km. Şi celelalte staţiuni din Valea Ötz au propriile trasee, inclusiv multe cu siguranţă ridicată de zăpadă şi un traseu cu nocturnă la Hochgurgl. Întreaga Vale Ötz vă oferă 143 km de pârtii pentru schi fond. Reţeaua de schi fond din Längenfeld, Gries şi Niederthai a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Pensiune Stecher, Otztal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate